Fortæl historien om ostene

Som den kompetente ostevært er det dig, der sætter scenen for osteserveringen og skaber en meningsfuld fortælling om ostene.

Fortæl om ostenes forskellige facetter for at skabe en sublim osteoplevelse. Du kender dine gæster og niveauet for hvor meget viden, de vil beriges med, og hvor dybt du skal gå i fortællingen. Et godt sted at starte er at give en kort introduktion til ostens type, mejeri og smag. Du kan fortælle om kongstanken bag osten og hvad den skal tilføre verden, fremstillingen på mejeriet og ostens navn. Giv også en introduktion til, hvordan osten skal serveres og hvilke garniturer, der passer til. Vi har forsøgt at formidle de centrale dele af ostens rejse på de enkelte produktsider som eks. Gnalling. Vi har desuden en række forskellige garniturer i vores sortiment, som matcher de forskellige oste. Du kan se vores bedste forslag til sammensætninger her.

Derudover skader det sjældent at fortælle om historien bag Arla Unika: et projekt, som Arla satte i søen i 2002 under navnet Kokkeprojektet og som nu hedder Arla Unika. Kongstanken er at løfte mejeri til nye højder ved at skabe mejeriprodukter i gastronomisk verdensklasse.


Ældre indlæg