Æg og Gammel Knas

4 portioner Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

2 store tomater

4 skiver god spegepølse

2 rødløg

2 tsk. olivenolie

2 stk. æg

200 g Gammel Knas

Salt

Nogle gange er det simple det bedste. Denne udgave af Shakshuka med Gammel Knas er en velsmagende ret på morgenbordet en stille morgen.

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Tomater, løg, pølse snittes i tern, blandes og vendes med olivenolie og et drys salt.
  3. Blandingen hældes i to ovnfaste portionsskåle og bages i ca. 30 minutter ved 180 grader til det er gennembagt og overfladen er lettere karamelliseret.
  4. Lav en lille fordybning i indholdet af hver skål og slå et æg ud i hver.
  5. Drys med revet Gammel Knas og sæt skålene i ovnen igen.
  6. Når hviden er stivnet tages retten ud og serveres med det samme.

 

 

Relaterede produkter

Sold out

Sold out

Sold out

Ældre indlæg Nyere indlæg