
Ca. 50 stk.
Ingredienser
225 g Uartig Fløde (Fløde 48%)
75 g Årstidsmælk
295 g Sukker
155 g Glukose
55 g Saltet Smør
1g havsalt i flager
Tilberedning
1. Bland Uartig Fløde (Fløde 48%) og Årstidsmælk. Varm blandingen op til 50 grader, tilsæt salt, og lad saltet smelte
2. Karamelliser sukker og glukose til 170-180 grader. Du må gerne røre forsigtigt i den med et lille piskeris. Tag af varmen
3. Tilsæt smør, og lad det bruse op
4. Tilsæt den varme fløde lidt ad gangen
5. Kog karamellen til 118-120 grader
6. Hæld karamellen ud i en ramme beklædt med bagepapir
7. Lad den stå til næste dag, og skær herefter karamellerne ud i den ønskede størrelse
8. Pak dem enkeltvis i fedtpapir/bagepapir. Ved opbevaring ved stuetemperatur kan de holde sig et par måneder