
8 portioner ● 1 t. 30 min.
Ingredienser
170 g Havgus
ca. 50 g Drunken Dog
3,5 dl Årstidsmælk
25 g Unika Saltet Smør
100 g champignoner
Neutral olie til stegning
1 spsk. hvedemel
ca. 100 g makaroni
1 dl rasp + 15 g Unika Saltet Smør til stegning
Tilberedning
- Hak champignoner i små stykker, og steg det i olie.
- I en gryde smeltes 25 g. Saltet Smør. Tilsæt mel når smørret har bruset lidt af og lav en opbagning.
- Tilsæt mælken lidt ad gangen mens der piskes, så der ikke kommer melklumper i.
- Lad sovsen simre i 15 min under omrøring og imens koges pastaen efter anvisning på pakken.
- Kom derefter revet Havgus i sovsen. Champignonerne kommes også i gryden, og der smages til med salt, peber og små stykker Drunken Dog.
- Pastaen blandes i ostesovsen, og retten kommes i et ildfast fad. Steg rasp let gylden i Saltet Smør på panden og drys dette ud over retten. Riv herefter Karamelsten meget fint så raspen dækkes af et tyndt lag.
- Bag retten i ca. 10-15 minutter i 200 grader til osten er smeltet og raspen er gylden.