Mac’n’cheese med Drunken Dog, Havgus 8 og Karamelsten

2 portioner Tilberedningstid: 1 time.

Ingredienser

170 g Havgus 8

50 g Drunken Dog

0,5 stk. Karamelsten

3,5 dl Årstidsmælk

25 g Saltet Smør

100 g champignoner

Neutral olie til stegning

1 spsk. hvedemel

100 g makaroni

1 dl rasp

15 g Saltet Smør til stegning

Tilberedning

  1. Skær champignoner i små stykker, og steg dem i olie.
  2. Lav en opbagning med smør og hvedemel: Smelt Saltet Smør i en gryde og lad det bruse lidt af. Tilsæt melet og pisk det sammen, så der ikke kommer melklumper i.
  3. Lad sovsen simre i 15 minutter under omrøring.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken imens.
  5. Kom revet Havgus 8 i sovsen sammen med champignonerne. Smag til med salt, peber og små stykker Drunken Dog.
  6. Bland pastaen i ostesovsen, og kom blandingen i et ildfast fad.
  7. Steg rasp let gyldent i Saltet Smør på en pande og drys dette ud over retten.
  8. Riv herefter Karamelsten meget fint ud over, så raspen dækkes af et tyndt lag ost.  
  9. Bag retten i ca. 10-15 minutter i 200 grader til osten er smeltet og raspen er gylden.
  10. Server retten som den er, eller brug den som tilbehør.

Ældre indlæg Nyere indlæg