Mac’n’cheese med Drunken Dog, Havgus og Karamelsten

8 portioner 1 t. 30 min.

Ingredienser

170 g Havgus

ca. 50 g Drunken Dog

Karamelsten

3,5 dl Årstidsmælk

25 g Unika Saltet Smør

100 g champignoner

Neutral olie til stegning

1 spsk. hvedemel

ca. 100 g makaroni

1 dl rasp + 15 g Unika Saltet Smør til stegning

Tilberedning

  1. Hak champignoner i små stykker, og steg det i olie.
  2. I en gryde smeltes 25 g. Saltet Smør. Tilsæt mel når smørret har bruset lidt af og lav en opbagning.
  3. Tilsæt mælken lidt ad gangen mens der piskes, så der ikke kommer melklumper i.
  4. Lad sovsen simre i 15 min under omrøring og imens koges pastaen efter anvisning på pakken.
  5. Kom derefter revet Havgus i sovsen. Champignonerne kommes også i gryden, og der smages til med salt, peber og små stykker Drunken Dog.
  6. Pastaen blandes i ostesovsen, og retten kommes i et ildfast fad. Steg rasp let gylden i Saltet Smør på panden og drys dette ud over retten. Riv herefter Karamelsten meget fint så raspen dækkes af et tyndt lag.  
  7. Bag retten i ca. 10-15 minutter i 200 grader til osten er smeltet og raspen er gylden.

Ældre indlæg Nyere indlæg