
2 portioner ● Tilberedningstid: 1 time.
Ingredienser
170 g Havgus 8
50 g Drunken Dog
0,5 stk. Karamelsten
3,5 dl Årstidsmælk
25 g Saltet Smør
100 g champignoner
Neutral olie til stegning
1 spsk. hvedemel
100 g makaroni
1 dl rasp
15 g Saltet Smør til stegning
Tilberedning
- Skær champignoner i små stykker, og steg dem i olie.
- Lav en opbagning med smør og hvedemel: Smelt Saltet Smør i en gryde og lad det bruse lidt af. Tilsæt melet og pisk det sammen, så der ikke kommer melklumper i.
- Lad sovsen simre i 15 minutter under omrøring.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken imens.
- Kom revet Havgus 8 i sovsen sammen med champignonerne. Smag til med salt, peber og små stykker Drunken Dog.
- Bland pastaen i ostesovsen, og kom blandingen i et ildfast fad.
- Steg rasp let gyldent i Saltet Smør på en pande og drys dette ud over retten.
- Riv herefter Karamelsten meget fint ud over, så raspen dækkes af et tyndt lag ost.
- Bag retten i ca. 10-15 minutter i 200 grader til osten er smeltet og raspen er gylden.
- Server retten som den er, eller brug den som tilbehør.