
2-3 portioner ● Tilberedningstid: 30 minutter
Ingredienser
Fondue
300 g Arla Unikas osteblanding:
- 100 g Årstidsost
- 100 g Havgus 12
- 100 g Kry
- 1 tsk majsstivelse
1,5 dl hvidvin eller Gueuze
1 fed hvidløg
Evt. lidt kirsch eller cognac
Forslag til tilbehør:
Kogt kartoffel
Cornichons
Brød
Blomkål
Radiser
Tilberedning
- Gnid indersiden af fonduegryden med et snittet fed hvidløg.
- Hæld vinen (og evt. kirsch eller cognac) i og bring det i kog.
- Skru lidt ned for varmen, og hæld osteblandingen i.
- Rør rundt med en træske, indtil al osten er smeltet og klar til servering.
- Har du ikke en fonduegryde, er det også muligt at benytte en gryde, med fyrfadslys under for at holde den varm.