Ostefondue med Danbo

2-3 portioner Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser

Fondue

300 g Arla Unikas osteblanding:

  • 100 g Årstidsost
  • 100 g Havgus 12
  • 100 g Kry
  • 1 tsk majsstivelse

1,5 dl hvidvin
1 fed hvidløg
Evt. lidt kirsch eller cognac

Forslag til tilbehør:

Kogt kartoffel
Cornichons
Brød
Blomkål
Radiser

Tilberedning

  1. Gnid indersiden af ​​fonduegryden med et snittet fed hvidløg.
  2. Hæld vinen (og evt. kirsch eller cognac) i og bring det i kog.
  3. Skru lidt ned for varmen, og hæld osteblandingen i.
  4. Rør rundt med en træske, indtil al osten er smeltet og klar til servering.
  5. Har du ikke en fonduegryde, er det også muligt at benytte en gryde, med fyrfadslys under for at holde den varm.

Ældre indlæg Nyere indlæg