Ostefondue med danbo

2-3 portioner 30 minutter

Ingredienser

Fondue

300 g Arla Unikas osteblanding:

  • 100 g Årstidsost
  • 100 g Havgus 12
  • 100 g Kry
  • 1 tsk majsstivelse

1,5 dl hvidvin
1 fed hvidløg
Evt. lidt kirsch eller cognac

Forslag til tilbehør:

Kogt kartoffel
Cornichons
Brød
Blomkål
Radiser

Tilberedning

  • Gnid indersiden af ​​fonduegryden med et snittet fed hvidløg.

  • Hæld vinen (og evt. kirsch eller cognac) i og bring det i kog.

  • Skru lidt ned for varmen, og hæld osteblandingen i.

  • Rør rundt med en træske, indtil al osten er smeltet og klar til servering.

  • Har du ikke en fonduegryde, er det også muligt at benytte en gryde, med fyrfadslys under for at holde den varm.


Ældre indlæg