Pergamentost

6 portioner 30 min.

Ingredienser

2 sk. tørt hjemmebagt brød

1 tsk. kommen

20 g Unika Saltet Smør

Pergamentpapir med silikone/bagepapir

1 stk Nordlys

½ dl Mørk Rom (Skotlander Cask Rum)

Tilberedning

Tilberedning 30 min. trækketid min. 2 døgn, holdbarhed min. 2 uger.

Lav rasp af det hjemmebagte brød, rist det sammen med kommen på panden og tilsæt lidt salt og lad det afkøle.

Læg Nordlys på et stykke bagepapir og stik huller i osten med en gaffel.

Drys overfladen med rigeligt ristet rasp og væd herefter osten med mørk rom.

Osten pakkes i papiret som på foto og trækker minimum 1 døgn før servering.

Kan serveres som den er gerne med papir i en passende lav krukke.


Ældre indlæg Nyere indlæg