Potkäse Hyde

10 portioner 15 min.

Ingredienser

1 krukke med låg

350 g Høgelundgaard

5 cl Skotlander Cask Rum

10 cl Kefir

Til servering

4-5 skiver tørt nøddebrød

50 g Unika Saltet Smør

Salt

Sødt

Tilberedning

Tilberedning 15 min. trækketid min. 2 døgn, holdbarhed min. 2 uger.

Høgelundgaard, Skotlander Cask Rum og kefir moses let med gaffel og kommes i krukken. Skal trække til den skarpeste alkoholsmag forsvinder, gerne 2 døgn før det skal serveres.

Lav rasp af nøddebrødet, rist det i smør på panden og tilsæt lidt salt. Det skal være super sprødt og knasende.

Ved servering drysses rasp på toppen af den stuetempererede potkäse og serveres med årstidens sødt (f.eks. syltede kvæder, søde kompotter eller syltet frugt).


Ældre indlæg Nyere indlæg