Potkäse Jekyll

10 portioner 15 min.

Ingredienser

1 krukke med låg

250 g Den Hvide Dame

50 g Rød Løber

30 g Hvid Rom (Skotlander White Rum)

Til servering

4-5 sk. tørt brød

1-2 spsk. kommen

50 g. Unika Saltet Smør

Salt

Tilberedning

Tilberedning 15 min. trækketid min. 2 døgn, holdbarhed min. 2 uger.

Den Hvide Dame, Rød Løber og Skotlander White Rum moses let med gaffel, så der stadig er stykker af ost tilbage og kommes i krukken. Skal trække til den skarpeste alkoholsmag.

Lav rasp af brødet, rist det i smør sammen med kommen på panden og tilsæt lidt salt. Det skal være super sprødt og knasende.

Ved servering drysses rasp med kommen på toppen af den stuetempererede potkäse.


Ældre indlæg Nyere indlæg