Svinsk ”cowboytoast” med Gammel Knas

4 portioner Tilberedningstid: 1 t.

Ingredienser

8 skiver surdejsbrød

50 g Saltet smør

Svampefars:

25 g tørrede svampe (her Karl Johan og Sort Trompetsvamp)

1 stort skalotteløg

1 spsk friske timianblade

400 g medister

50 g Saltet Smør

Løgpure:

6 store skalotteløg

100 g Saltet Smør

2 spsk sherryeddike

Salt og peber

100 g Gammel Knas

En opgradering af grillbarsklassikeren, der her har fået et nøk op i smag og intensitet.

Tilberedning

  1. Steg de 8 skiver brød i smørret og læg dem til side.

Svampefars:

  1. Udblød de tørrede svampe som anført på pakken, dræn og hak dem fint.
  2. Pil og hak et skalotteløg fint.
  3. Klem farsen ud af medisterpølsen og bland de øvrige ingredienser i.
  4. Form fire bøffer af farsen sådan, at de passer til brødet. Brun dem af i smør og læg til side.

Løgpure:

  1. Pil løgene og skær i skiver.
  2. Skiverne af steges derefter bløde i smør på samme pande, som blev brugt til kødet.
  3. Tilsæt sherryeddike, og lad det dampe af.
  4. Blend løgene til puré og smag til med salt og peber.

Servering:

  1. Saml toasten ved at smøre brødet med løgpuré, læg bøfferne oven på fire af skiverne, top med Gammel Knas og læg de sidste brødskiver ovenpå med løgpuréen nedad.
  2. Nu er toasten klar til ovn, pande eller toaster. Kan tilberedes med det samme eller til en anden dag, hvis de gemmes på køl.

Ældre indlæg Nyere indlæg