
4 portioner ● Tilberedningstid: 1 t.
Ingredienser
8 skiver surdejsbrød
50 g Saltet Smør
Svampefars:
25 g tørrede svampe (her Karl Johan og Sort Trompetsvamp)
1 stort skalotteløg
1 spsk friske timianblade
400 g medister
50 g Saltet Smør
Løgpure:
Ved servering:
Salt og peber
100 g Gammel Knas
En opgradering af grillbarsklassikeren, der her har fået et nøk op i smag og intensitet.
Tilberedning
- Steg de 8 skiver brød i smørret og læg dem til side.
Svampefars:
- Udblød de tørrede svampe som anført på pakken, dræn og hak dem fint.
- Pil og hak et skalotteløg fint.
- Klem farsen ud af medisterpølsen og bland de øvrige ingredienser i.
- Form fire bøffer af farsen sådan, at de passer til brødet. Brun dem af i smør og læg til side.
Løgpure:
- Pil løgene og skær i skiver.
- Skiverne af steges derefter bløde i smør på samme pande, som blev brugt til kødet.
- Tilsæt sherryeddike, og lad det dampe af.
- Blend løgene til puré og smag til med salt og peber.
Ved Servering:
- Saml toasten ved at smøre brødet med løgpuré, læg bøfferne oven på fire af skiverne, top med Gammel Knas og læg de sidste brødskiver ovenpå med løgpuréen nedad.
- Nu er toasten klar til ovn, pande eller toaster. Kan tilberedes med det samme eller til en anden dag, hvis de gemmes på køl.