The Lazy Wombat’s Bananabread

10 portioner 1 t.

Ingredienser

4 modne bananer

75 g blødt Unika Saltet Smør

70 g rørsukker (eller lign. fx kokossukker)

Korn fra ½ vaniljestang

100 g hvedemel

50 g fuldkornsmel

1 tsk bagepulver

1 tsk kanel

½ tsk stødt tørret ingefær (kan udelades)

4 æg

Tilberedning

Pisk smør, sukker og vaniljekorn til en luftig masse.

Pisk æggene i.

Mos bananerne, hvorefter de røres i.

Bland fuldkornsmel med bagepulver, kanel samt stødt ingefær og rør det i dejen.

Rør til sidst hvedemelet i.

Kom dejen i en rugbrødsform, beklædt med bagepapir eller smurt med smør.

Sæt i en forvarmet ovn ved 200 grader og bag i 25-35 minutter.

Mærk med en kødnål om brødet er gennembagt.

Tag den ud af formen og lad brødet køle af på en bagerist.

Ved servering skæres 1-2 skiver af brødet pr. person og ristes.

Det nyristede Bananabread serveres med en skive Unika Saltet Smør på toppen.


Ældre indlæg Nyere indlæg