Returneringspolitik

Generelt om fortrydelsesret og følger af fortrydelse

Ifølge Forbrugeraftaleloven har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret når du handler på nettet. Dette betyder, at du som udgangspunkt har ret til at træde tilbage fra din aftale om køb hos Arlaunika.dk uden begrundelse inden for 14 dage. Bemærk dog, at der er undtagelser til fortrydelsesretten, hvilket fremgår af afsnittet nedenfor. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du selv eller en af dig angiven person får varerne i fysisk besiddelse.
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os dette på mail på: unikawebshop@arlafoods.com. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. Du skal returnere varerne eller aflevere dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Du skal selv afholde udgifterne i forbindelse med tilbageleveringen af varerne.
Du hæfter selv for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Åbner ekstern webside i et nyt vindue.Åbner i et nyt vindue.Åbner eksternt website.Kunde - Arla Unika - Betaling

Undtagelser til fortrydelsesretten

Ifølge forbrugeraftaleloven er der ikke nogen fortrydelsesret ved køb af billetter, fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads. Som køber af sådanne varer hos Arlaunika.dk har du derfor ingen fortrydelsesret.

Åbner ekstern webside i et nyt vindue.Åbner i et nyt vindue.Åbner eksternt website.Kunde - Arla Unika - Betaling

Reklamation

I henhold til reglerne i købeloven gælder der en 2 års reklamationsret for dig som forbruger. Du skal dog være opmærksom på, at din ret til at reklamere ophører før 2 års reklamationsfristen er udløbet, hvis levetiden for den pågældende vare er mindre end 2 år.

Hvis du har oplevet fejl eller mangler i din levering, vil vi meget gerne høre fra dig. Såfremt du har en reklamation bedes du give os besked senest 1 uge efter du har opdaget fejlen/manglen.

Hvis du ønsker at reklamere skal du tage kontakt til vores kundeservice på e-mail: unikawebshop@arlafoods.com. Efterfølgende vil vi sende dig de relevante dokumenter der skal udfyldes. Produkter der returneres skal sendes til: Arla Unika, Klostergade 20, 8000 Aarhus C Att: Reklamation.
Du skal i første omgang selv dække eventuelle udgifter til at få varen frem til adressen.
Såfremt din reklamation kan accepteres, dækker vi dine udgifter i forbindelse med forsendelsen.

Åbner ekstern webside i et nyt vindue.Åbner i et nyt vindue.Åbner eksternt website.Kunde - Arla Unika - Betaling