Kom med på vores læringsrejse

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet bliver du en del af vores ostefællesskab og får dermed eksklusiv adgang til lanceringer, inspiration og viden om vores produkter.

Som tak for din tilmelding får du fri fragt på din næste ordre på vores webshop.

Du kan forvente dig at vi sender 1-4 nyhedsbreve om måneden. Nyhedsbrevene sendes ud når vi har noget på hjerte.

Påkrævet

Arla Unika vil bruge de oplysninger, du indsender via denne formular, til at være i kontakt med dig på email. Vi sender dig emails, der indeholder nyheder, begrænsede produktlanceringer samt inspiration fra Arla Unika. Tilkendegiv venligst, at du giver samtykke:

Arla Foods Amba ønsker at kunne kontakte dig elektronisk med ovenstående emails fra Arla brandet Arla Unika. For at kunne dette, er vi nødt til at opbevare følgende personlige informationer om dig: Kontaktinformationer og adfærd i emails. Det er frivilligt for dig at overlevere disse informationer til Arla. Hvis du ikke ønsker dette, kan du desværre ikke modtage emails. Du kan til hver en tid tilbagetrække din accept. Hvis du tilbagetrækker din accept, vil det ikke påvirke lovligheden af håndteringen af dine data før tilbagetrækningen. For mere information om databeskyttelse, besøg venligst vores webside: www.arlaunika.dk/databeskyttelse/.

Vi anvender Mailchimp som platform til nyhedsbreve. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet godkender du samtidig at dine informationer vil blive overført til Mailchimp. Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.