Opskrifter — Desserter

Moussekage med mælkechokolade, Årstidsmælk, Fløde 48%, kaffe, hasselnødder, nougat og havsalt.

Entremet med mælkechokolade, kaffe og hasselnødder

6-8 personer ● Forberedelsestid: 3 t., Tilberedningstid: 24 t. Ingredienser Kakaomørdej 120 g hvedemel15 g hasselnøddemel15 g kakaopulver50 g flormelis75 g smør, koldt1 tsk kaffebønner, fintkværnede1 nip salt25 g æggeblommer...

Læs mere

Mille-feuille med Måneskær

4 portioner ● Forberedelsestid: 5 t., Tilberedningstid: 30 min. Ingredienser Marmeladegelé 100 g Tomatmarmelade1 blad husblas Mille-feuille med Måneskær 100 g sukker100 g vand3-4 ark filodej 400 g Måneskær Servér...

Læs mere

Billede af en skål med koldskål, jordbær, kammerjunker og hyldeblomster.

Kefirkoldskål med noter af hyldeblomst

4 portioner ● Forberedelsestid: 30 min., Tilberedningstid: 3 t. Ingredienser Kefirkoldskål 30 g hyldeblomster uden stilke (kan undlades)½ vaniljestang af god kvalitet65 g rørsukker55 g æggeblommer210 g Kefirfløde 30%400 g...

Læs mere

Billede af en anrettet chokoladesoufflé.

Chokoladesoufflé med Fløde 48% og Årstidsmælk

4-6 portioner ● Forberedelsestid: 45 min., Tilberedningstid: 30 min. Ingredienser 60 g Saltet Smør60 g mel4 g bagepulver60 g rørsukker6 æg, delt i hvider og blommer4 dl Årstidsmælk80 g Fløde...

Læs mere

Billede af en koldskål med flotte røde og lyserøde farver fra jordbær.

Koldskål Anglaise

4 portioner ● Forberedelsestid: 4 t., Tilberedningstid: 1 t. Ingredienser Creme anglaise 1 vaniljestang80 g sukker2,5 dl Årstidsmælk2,5 dl Uartig Fløde (Fløde 48%)80 g æggeblommer 2,5 dl Årstidskefir15 g citronsaft...

Læs mere

Billede af to små flødeskumskager, med pocheret pære serveret ovenpå.

Flødeskumskager med porcheret pære

10-12 kager ● Forberedelsestid: 3 t., Tilberedningstid: 2 t. Ingredienser Kakaomørdej 90 g smør50 g flormelis30 g mandelmel30 g æg1,5 g salt150 g hvedemel20 g kakaopulver Tørret marengs 75 g...

Læs mere

Billede af en skive sandkage, serveret med Den Hvide Dame og blåbær.

Sandkage med brunet smør, blåbær og Den Hvide Dame

4 portioner ● Forberedelsestid: 2 t., Tilberedningstid: 1 t. Ingredienser Sandkage 150 g Saltet Smør 100 g Årstidsmælk 2 æg 180 g sukker 3 dl hvedemel 10 g vaniljesukker 10...

Læs mere

Billede af et stykke bagepapir med udskårne flødekarameller.

Flødekarameller med Saltet Smør og rosmarin

15-20 stk. ● 2 t. Ingredienser 75 g Saltet Smør 200 g Uartig Fløde (Fløde 48%) 150 g sukker 150 g lys sirup 2 store stængler rosmarin Flagesalt Udstyr Kageramme 16x16...

Læs mere

Billede af en rød og hvid jordbærgrød med fløde, serveret i skål med hele jordbær.

Jordbærgrød med Uartig Fløde og ristede mandler

4 portioner ● Tilberedningstid: 1 time Ingredienser 200 g ristede mandler 750 g jordbær 1 stk. vaniljestang 1 stk. tonkabønne 2,5 dl vand 75 g rørsukker 2 spsk. kartoffelmel 1,5 dl...

Læs mere

Billede af chokoladecheesecake, hvor der er skåret et stykke ud til servering.

Silkeblød chokoladecheesecake

8 portioner ● Forberedelsestid: 3 t., Tilberedningstid: 1 t. Ingredienser Kiksebund 100 g kiks, fx digestives10 g sukker20 g Hasselnødder, Piemonte5 g kakaopulver1 nip salt50 g Saltet Smør, smeltet Cheesecake...

Læs mere

Billede af en passionsfrugttærte der er skåret over på midten.

Passionsfrugttærte med uartigt flødeskum

6 personer ● Forberedelsestid: 1 t., Tilberedningstid: 40 min. Ingredienser Mørdej 250 g hvedemel 150 g Saltet Smør 100 g flormelis 25 g mandelmel 1 knivspids salt 1 æg, str. M...

Læs mere

Billede af en kok der præsentere en lille arme ridder med is lavet på osten Guldklimp.

Arme riddere med Guldklimp

4 portioner ● Forberedelsestid: 30 min., Tilberedningstid: 30 min. Ingredienser Is med Guldklimp 4,5 dl Årstidsmælk60 g æggeblommer20 g glukosepulver55 g sukker100 g Guldklimp Multebærsylt 300 g multebær100 g sukker...

Læs mere

Billede af kaffepavlova med topping af blommer.

Kaffepavlova med bagte blommer og Uartig Fløde

6-8 personer ● Forberedelsestid: 40 min., Tilberedningstid: 1 t. 50 min. Ingredienser Bagte blommer 350 g blommer 35 g sukker 1⁄4 vaniljestang Kaffesirup 100 g sukker 50 g vand 50 g...

Læs mere

Billede af cheesecake, toppet med jordbærpuré og hele bær.

Cheesecake med et syrligt twist

16 portioner ● Køletid: 3 timer Ingredienser Bund 120 g ingefærkiks (alt. digestives) 60 g Saltet Smør Ostemasse 2 blade husblas 200 g Loke, stuetemperatur 75 g Uartig Fløde (Fløde...

Læs mere

Billede af Svensk ostekage, samt skåle med letpisket fløde og marmelade.

Svensk ostekage

10 portioner ● Forberedelse 90 min + tilberedning 1-1,5 t Ingredienser 2,3 liter Årstidsmælk 25 g majsstivelse 20 g løbe 5 æg 250 g sukker 500 g Loke 100 g...

Læs mere

Billede af skål med Panna Cotta, serveret med skiver af appelsin.

Kefir panna cotta

6 portioner ● køletid: 4 timer. Ingredienser 2,5 blad husblas 80 g sukker 1 vaniljestang 2,5 dl Uartig Fløde (Fløde 48%) 3 dl Årstidskefir 1 spsk citronsaft (15 g) –...

Læs mere

Billede af en pæretærte, samt en skål med Double Fraiche.

Lun pæretærte med Double Fraiche

4 portioner ● Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 1 t. Ingredienser Mørdej 100 g Saltet Smør 150 g hvedemel 1 stk. æg Salt Fyld 150 g marcipan 1 stk. æg 1...

Læs mere

Billede af citrontærte med karameliseret marengs.

Citrontærte med Loke og karamel

8 portioner ● 1 t. 30 min. Ingredienser Tærtebund: 200 g hvedemel70 g grahamsmel30 g malt1 tsk salt½ tsk stødt kardemomme100 g Saltet Smør30 g neutral olie2 spsk cognac½ dl...

Læs mere