Arlas gastronomiske læringsrejse
I 2002 gik flere kokke i medierne og stillede Arla spørgsmålet: "Hvor er mangfoldigheden og den unikke smag i jeres produkter?"
6-8 portioner ● Forberedelsestid: 45 min., Tilberedningstid: 45 min. Ingredienser Sølvrævscreme 120 g Sølvræv1 spsk Uartig Fløde (Fløde 48%)1 tsk...
6 portioner ● 20 min. Ingredienser Langtidshævet foccaciaHavguspesto500 g salviestegt græskarConfiterede tomaterPinjekernerLokeFrisk basilikum Salviestegt græskar 500 g fast græskar (for...
2-3 portioner ● Tilberedningstid : 30 min. Ingredienser 150 g Black Label Gueuze Girardin, eller lignende spontangæret øl 200 g...
4 portioner ● Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 20 min. Ingredienser 8 dl grønsags- eller hønsefond 1 fintsnittet porre 2 stilke...
6-8 portioner ● Forberedelsestid: 45 min., Tilberedningstid: 45 min. Ingredienser Sølvrævscreme 120 g Sølvræv1 spsk Uartig Fløde (Fløde 48%)1 tsk...
6 portioner ● 20 min. Ingredienser Langtidshævet foccaciaHavguspesto500 g salviestegt græskarConfiterede tomaterPinjekernerLokeFrisk basilikum Salviestegt græskar 500 g fast græskar (for...
2-3 portioner ● Tilberedningstid : 30 min. Ingredienser 150 g Black Label Gueuze Girardin, eller lignende spontangæret øl 200 g...
4 portioner ● Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 20 min. Ingredienser 8 dl grønsags- eller hønsefond 1 fintsnittet porre 2 stilke...