Arlas gastronomiske læringsrejse
I 2002 gik flere kokke i medierne og stillede Arla spørgsmålet: "Hvor er mangfoldigheden og den unikke smag i jeres produkter?"
10-12 kager ● Forberedelsestid: 3 t., Tilberedningstid: 2 t. Ingredienser Kakaomørdej 90 g smør50 g flormelis30 g mandelmel30 g æg1,5...
8 portioner ● Forberedelsestid: 1 t. 30 min, Tilberedningstid: 1 t. 30 min Ingredienser Tærtedej 500 g hvedemel16 g salt330...
4 portioner ● Forberedelsestid: 20 min., Tilberedningstid: 1 t. Ingredienser Mornaysauce 1 liter Årstidsmælk 200 ml Uartig Fløde (Fløde 48%)1...
6-8 portioner ● Forberedelsestid: 45 min., Tilberedningstid: 45 min. Ingredienser Sølvrævscreme 120 g Sølvræv1 spsk Uartig Fløde (Fløde 48%)1 tsk...
10-12 kager ● Forberedelsestid: 3 t., Tilberedningstid: 2 t. Ingredienser Kakaomørdej 90 g smør50 g flormelis30 g mandelmel30 g æg1,5...
8 portioner ● Forberedelsestid: 1 t. 30 min, Tilberedningstid: 1 t. 30 min Ingredienser Tærtedej 500 g hvedemel16 g salt330...
4 portioner ● Forberedelsestid: 20 min., Tilberedningstid: 1 t. Ingredienser Mornaysauce 1 liter Årstidsmælk 200 ml Uartig Fløde (Fløde 48%)1...
6-8 portioner ● Forberedelsestid: 45 min., Tilberedningstid: 45 min. Ingredienser Sølvrævscreme 120 g Sølvræv1 spsk Uartig Fløde (Fløde 48%)1 tsk...