Opskrifter — Højtider

Tallerken med æbleskiver

Æbleskiver med Havgus

1 portion ● Forberedelsestid: 30 min., Tilberedningstid: 20 min. Ingredienser 3 æg 250 g mel 1 tsk salt 2 tsk sukker 1 tsk natron 3 dl kærnemælk Skal af 1 økologisk...

Læs mere

Billede af varme hveder.

Varme hveder

8 stk ● Forberedelsestid: 30 min., Tilberedningstid: 2 t. Ingredienser Tangzhong-jævning 25 g hvedemel125 g Årstidsmælk Dej 100 g Årstidsmælk55 g usaltet smør30 g rørsukker4 g saltFriskkværnede kardemommefrø fra 2...

Læs mere

Billede af skål med risalamande med kirsebærsovs.

Uartig risalamande

8 portioner ● Forberedelse: 1 t., køletid: 2 t. Ingredienser 1 vaniljestang2 strimler økologisk citronskal150 g grødris1 L Årstidsmælk75 g sukker1 nip salt50 g mandler2,5 dl Uartig Fløde (Fløde 48%)...

Læs mere

Billede af skål med risalamande, kirsebær/solbærsovs og hakkede mandler.

Let syrlig risalamande med kirsebær/solbærsovs

10 portioner ● 2 t. Ingredienser Risalamande 3 dl vand 2½ dl grødris 1 l Årstidsmælk 100 g ristede mandler 2 vaniljestænger 2 spsk. sukker 1/2 dl Årstidskefir 5 dl...

Læs mere

Billede af en skål med salat og Forårsæg.

Forårsæg – en nyfortolkning af skidne æg

4 portioner ● Tilberedningstid: 20 min. Ingredienser 4 håndfulde urter/salater, gerne blandet og med sennepsnoter i smagen 1 spsk. Sennepsfrø 1 spsk. Neutral olie 4 æg, L 1 1/2 dl...

Læs mere

Billede af 3 gammeldags fastelavnsboller, med appelsin og chokoladeglasur.

Unika fastelavnsboller m. appelsin og chokolade

12 portioner ● 1 t. Ingredienser Dej 75 g Saltet Smør 250 g hvedemel 1 tsk. stødt kardemomme 1 dl lunken Årstidsmælk ½ pakke gær 1 æg 1 spsk. rørsukker...

Læs mere