Opskrifter — Garniture

Billede af patentglas med confiterede cocktailtomater.

Confiterede cocktailtomater

1 glas ● 1 t. 15 min. Ingredienser 300 g cocktailtomater eller cherrytomater1 tsk salt1 tsk sukkerOlivenolie De confiterede cocktailtomater holder sig længe og kan bruges i salater, i sandwich,...

Læs mere

Billede af et patentglas med Havguspesto.

Havguspesto

1 glas ● 15 min. Ingredienser 50 g revet Havgus 2450 g pinjekerner50 g basilikum1 fed hvidløg100 g olivenolieSaltPeber Vi har opgraderet en klassisk pesto med rigelige mængder Havgus 24....

Læs mere

Grøn Gammel Knas

6 portioner ● Forberedelsestid: 24 t., Tilberedningstid: 30 min. Ingredienser Sveskepuré 150 g svesker5 dl god æblemost Æblesmør 4 æbler, f.eks. Elstar100 g brunet smør af Saltet SmørSukkerSalt Grøn Gammel...

Læs mere

Billede af skærebræt, hvorpå der er serveret Rabarberkompot med skiver af ost.

Rabarberkompot med honning og rosa peber

1 glas ● 30 min. Ingredienser Honning, 1 glas/450 g Rabarber, et bundt helst små stilke Rosa peber, 1 tsk Tilberedning Rens og skær rabarberen ud i ca. 2 cm lange...

Læs mere

Billede af en skål med syltede abrikoser, samt blåskimmel ost.

Syltede abrikoser

4 portioner ● 10 min. Ingredienser 200 g gode abrikoser 2dl vand 200 g sukker 2 dl appelsinsaft 1 kanelstang 1stjerneanis 4 kardemommekapsler 10 sorte peberkorn 5 allehånde Tilberedning Kog...

Læs mere

Billede af et glas med Brændt Havgusmayo.

Brændt Havgusmayo

1 portion ● Forberedelsestid: 15 min., Tilberedningstid: 15 min. Ingredienser Ingredienser 80 g Havgus 12 4 æggeblommer 3 dl smagsneutral olie 1 tsk sennep 1 tsk æbleeddike Salt Peber En mere...

Læs mere

Billede af skål med salat serveret med Brunet smør vinaigrette ovenpå.

Brunet smør Vinaigrette

3-4 portioner ● 20 min. Ingredienser 100 g Pimpet Brunet Smør 100 g lys soya 10 g citronsaft 25 g valnødder 25 g cashewnødder 1 bdt. purløg 0,5 bdt. estragon...

Læs mere