Torvehallerne

Unikke osteoplevelser i Torvehallerne. I Torvehallerne ligger vores første Arla Unika Butik. Et smagsunivers i verdensklasse, der samler Arla Unika oste og mejeriprodukter – og suppleres af et lille udvalg af andre produkter med høj gastronomisk flyvehøjde. Alle produkter er nøje udvalgt, fordi de går godt i spænd med vores Unika oste og understøtter den sublime mejerioplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Midlertidige åbningstider

Man-Lør
Søndag
kl 11-18
kl 11-17

Smagninger og private arrangementer

Butikspersonalet i Torvehallerne afholder løbende ostesmagninger i Gastronomisk Innovations lokaler, der ligger 5 minutters gang fra butikken. Du kan se vores aktuelle smagninger i København her.

Ønsker du et privat arrangement, så kontakt butikken på:

tlf: +45 76 43 44 39
mail: lenba@arlafoods.com 

Ledige stillinger

Er du ostepassioneret, er det måske lige dig, vi står og mangler
Vi har pt en ledig deltidsstilling som salgsassistent i vores butik i Torvehallerne, KBH.
Vi forventer, at du har servicegenet i orden, elsker ost og mad, har let til smil og kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer - har du butikserfaring / osteviden, er det kun et plus.
Vi tilbyder et travlt og vekslende arbejdsmiljø med gode kollegaer både inden for butikken, men også i Torvehallerne. Du bliver del af et passioneret team og får opbygget et godt kendskab til vores oste og håndtering af dem m.m.
Er du interesseret, skriv til vores butikschef, Lena Radl, på lenba@arlafoods.com