Frittata med Høgelundgaard-creme

2 personer Forberedelsestid: 30 min. Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser

1 stort løg, finthakket

4 fed hvidløg, revet

6 store kartofler

4 æg

Til salaten:

200 g salat

2 store tomater

1 lille løg

60 g oliven

100 g grønne bønner

Dressing:

25 g Høgelundgaard 12

100 g græsk yoghurt 2%

Citronsaft

Salt og peber

Fritatta består af kartoffelskiver, lagt i en pande med æggemasse og bagt i ovnen. I denne version serverer vi fritattaen med en syrlig creme lavet af Høgelundgaard 12. Ved at røre osten op med græsk yoghurt, får du fortsat ostesmagen, blot i en mindre intens udgave. Dressingen tilfører retten umami.

Tilberedning

  1. Skær kartoflerne ud i ca. 2 mm tykkelse og kog i letsaltet vand i 4-5 minutter. Dryp dem af på et viskestykke og blandt med løg og hvidløg.
  2. Læg kartoflerne i lag i en stegepande, ca. 20-22 i diameter. De 4 æg piskes sammen med lidt salt og peber og hældes over kartoflerne.
  3. Bag i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter. Lav salat og dressing imens:
  4. Alle ingredienser til salaten snittes fint og blandes.
  5. Til dressingen blendes Høgelundgaard 12 med græsk yoghurt og smages til med salt, peber og citronsaft.

Ældre indlæg Nyere indlæg