2 personer ● Forberedelsestid: 30 min. Tilberedningstid: 15 min.
Ingredienser
1 stort løg, finthakket
4 fed hvidløg, revet
6 store kartofler
4 æg
Til salaten:
Dressing:
Fritatta består af kartoffelskiver, lagt i en pande med æggemasse og bagt i ovnen. I denne version serverer vi fritattaen med en syrlig creme lavet af Høgelundgaard 12. Ved at røre osten op med græsk yoghurt, får du fortsat ostesmagen, blot i en mindre intens udgave. Dressingen tilfører retten umami.
Tilberedning
- Skær kartoflerne ud i ca. 2 mm tykkelse og kog i letsaltet vand i 4-5 minutter. Dryp dem af på et viskestykke og blandt med løg og hvidløg.
- Læg kartoflerne i lag i en stegepande, ca. 20-22 i diameter. De 4 æg piskes sammen med lidt salt og peber og hældes over kartoflerne.
- Bag i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter. Lav salat og dressing imens:
- Alle ingredienser til salaten snittes fint og blandes.
- Til dressingen blendes Høgelundgaard 12 med græsk yoghurt og smages til med salt, peber og citronsaft.