Frittata med Høgelundgaard-creme

2 personer Forberedelsestid: 30 min. Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser

1 stort løg, finthakket

4 fed hvidløg, revet

6 store kartofler

4 æg

Til salaten:

200 g salat

2 store tomater

1 lille løg

60 g Oliven

100 g grønne bønner

Dressing:

25 g Høgelundgaard 12

100 g græsk yoghurt 2%

Citronsaft

Salt og peber

Fritatta består af kartoffelskiver, lagt i en pande med æggemasse og bagt i ovnen. I denne version serverer vi fritattaen med en syrlig creme lavet af Høgelundgaard 12. Ved at røre osten op med græsk yoghurt, får du fortsat ostesmagen, blot i en mindre intens udgave. Dressingen tilfører retten umami.

Tilberedning

  1. Skær kartoflerne ud i ca. 2 mm tykkelse og kog i letsaltet vand i 4-5 minutter. Dryp dem af på et viskestykke og blandt med løg og hvidløg.
  2. Læg kartoflerne i lag i en stegepande, ca. 20-22 i diameter. De 4 æg piskes sammen med lidt salt og peber og hældes over kartoflerne.
  3. Bag i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter. Lav salat og dressing imens:
  4. Alle ingredienser til salaten snittes fint og blandes.
  5. Til dressingen blendes Høgelundgaard 12 med græsk yoghurt og smages til med salt, peber og citronsaft.

Relaterede produkter

Sold out

Sold out

Sold out

Ældre indlæg Nyere indlæg