Östermalmshallen

Arla Unika Ost & Mjölkbar

Den 16. april 2024 åbnede Ost & Mjölkbar i Östermalmshallen med fokus på morgenmad og heldagsmenuer. Med dette ønsker vi at fremhæve vores Arla Unika friskvarer, der kommer fra Debelgaard, en økologisk mælkegård i Brørup. Ost & Mjölkbar lægger vægt på vores friskvarer såsom Årstidsmælk, Fløde 48 %, Årstidskefir samt vores Kefirfløde med 30% fedtindhold.

Restauranten har åbent fra kl. 7.30 mandag til fredag og kl. 9.30 lørdag for at være klar til at servere kaffe og morgenmad til sultne gæster. Menuen inkluderer blandt andet kefir toppet med granola og kirsebærsyltetøj, grillet ostesandwich, shakshuka, croissanter, kanelsnegle og svenske kager. Derudover serveres forskellige slags kaffe og et godt glas mælk fra Arla Unika.

 

Arla Unika Östermalmshallen

Arla Unikas flagsakibsbutik i Stockholm byder på unikke osteoplevelser i Östermalms Saluhall. Den tilhørende ost-, vin- og kaffebar, Ost & Mjölkbar, serverer alt fra morgenmad og brunch til aftensmad. Her findes et smagsunivers i verdensklasse med Arla Unikas oste og mejeriprodukter og komplimenterende produkter med høj gastronomisk flyvehøjde. Alle produkter er nøje udvalgt, fordi de går godt i spænd med vores Unika oste og understøtter den sublime mejerioplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Ostesmagninger og private arrangementer

Vores personale fra butikken og restauranten arrangerer løbende ostesmagninger med drikkevarematch og skræddersyr også gerne arrangementer efter særlige ønsker.

Er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt os på:

tlf: +46840808880
mail: maria.khalil@arlafoods.com