Östermalmshallen

I marts åbner Arla Unika sin første svenske flagskibsbutik med ost, kaffe og vinbar i Östermalmshallen. Efter successen i Torvehallerne i København er turen endelig kommet til Stockholm. Arla Unikas oste har i nogen tid været nydt på etablerede taverner i Sverige, men nu er hele sortimentet tilgængeligt i butikken.
Det føles vigtigt at kunne tilbyde gæsterne et miljø, hvor de kan smage ostene - som de er, i mindre retter og i kombination med drinks. Derudover ønsker vi at give viden og inspirere vores gæster til nye kreative måder at bruge ost som ingrediens i retter.
Baren har 20 pladser og vil være åben fra morgen til aften. Gæsterne om morgenen kan nyde en lækker morgenmad, der serveres lette frokoster og salater til frokosten, som også fås som takeaway, og om aftenen omdannes caféen til en ost- og vinbar. Naturligvis er Arla Unikas sortiment af oste og tilbehør i butikken. I fremtiden vil baren også give plads til spændende gæstespil og andre kreative smagninger. I baren og butikken giver kokken, barista, sommelier og ostekspert blandt andet gæsterne de bedste tip til den bedste ostebakke, information om ostens personlige smagspalet og hvordan man kan få succes med ost og drikke i kombination.