Økologisk mejeriserie fra Arla Unika
Kefirfløde 30%
Vi fermenterer den økologiske fløde med kefirkulturer og gær og giver den tid til at syrne. Med et fedtindhold på 30%, en cremet konsistens og en syrlig smag kombinerer kefirfløden det velkendte i smag og tekstur fra creme fraiche og fløde. Vores Kefirfløde 30% er altid lavet på mælk fra samme, udvalgte gård.
6. generationsgården
Debelgaard ved Brørup
400 køer på 100 hektar
Fuldautomatisk økolandbrug
Dyrevelfærd i højsædet
Fokus på natur og biodiversitet
”Vi har haft kokke på besøg, som blev ret overrasket over, hvor meget teknologi der egentlig er involveret i at drive et landbrug som vores. Moderne teknologi er absolut nødvendigt. Det gør vores landbrug langt mere bæredygtigt, samtidig med at vi kan passe bedre på vores dyr”
Økologisk mejeriserie fra Arla Unika
Årstidsmælk
Vi synes, at det helt enkle kan være det allerbedste. Vores Årstidsmælk er økologisk og ustandardiseret. Mælkens fedtindhold varierer med årstiden, og fedtprocenten i Årstidsmælk svinger derfor mellem 3,5-4,7%. Med sin fyldige, blide flødesmag er mælken især velsmagende i en god kop kaffe. Årstidsmælken er altid lavet på mælk fra køer fra den samme, udvalgte gård.
Mælk 0,9%
Den økologiske Mælk 0,9% har et lavt fedtindhold, men har stadig stor smag. Forholdet mellem fedt og protein i mælken er nøje balanceret og er derfor velegnet til brug i kaffe . Mens fedtindholdet er på 0,9%, har vi bevaret mælkens velsmag og fyldighed. Mælk 0,9% er altid fremstillet af mælk fra den samme, udvalgte gård.
Certificeret af Dyrenes Beskyttelse
Debelgaard er certificeret af Dyrenes Beskyttelse, der stiller særlige krav til dyrevelfærd.
Fløde 48%
Inspireret af den engelske double cream fremstiller vi den økologiske fløde med et fedtindhold på 48%. Fedtprocenten giver fløden en mere intens smag og en fyldigere konsistens. Vi synes, at fløden er allerbedst, som den er og ellers pisket ganske let. Vores Fløde 48% er altid fremstillet af mælk fra den samme, udvalgte gård.
Årstidskefir
Fermentering menes at være en af de ældste metoder til at øge mælkens holdbarhed. Vi fermenterer den økologiske Årstidsmælk med kefirkulturer og gær for at give den en kompleks, syrlig smag som modspil til det naturligt varierende fedtindhold på 3,5-4,7%. Under fermenteringen med kefirkulturerne får Årstidskefiren desuden sin perlende fornemmelse i munden. Årstidskefiren er altid lavet på mælk fra den samme, udvalgte gård.
Double Fraiche 48%
Vi rører den økologiske fløde med mælkesyrekulturer og syrner den, til smagen er helt, som den skal være. Resultatet er en creme fraiche med en fed, syrlig smag, et fedtindhold på 48% og en fastere konsistens. Vores Double Fraiche 48% er altid lavet på mælk fra samme, udvalgte gård.
Find opskrifter med friske mejeriprodukter fra Arla Unika
Essens er blevet til Arla Unika
Vi har transformeret Essens-serien til Arla Unika og givet de velkendte produkter ny emballage.