Bagt Rød Løber

Undgå at skærmen slukker

2 personer Forberedelsestid: 10 min., Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

1 Rød Løber
Flydende honning
Peber

Til servering

Surdejsbrød
Cornichoner
Syltede perleløg
Små kartofler eller grønt i sæson

Udstyr

Prøv noget nyt og bag Rød Løber i ovnen. Den varme ost har en mild og behagelig smag, og en dejlig konsistens, som der kan dyppes surdejsbrød, sæsonens grønt eller syltede ting i.

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Skær et kryds i osten kom den i cheese bakeren eller et lille ildfast fad. Dryp osten med flydende honning og kværn sort peber over.
  3. Bag osten i ovnen, til den er smeltet og gennemvarm. Det tager ca. 20 minutter, men hold øje undervejs.
  4. Tag osten ud af ovnen og lad den sætte sig lidt inden servering. Hvis du har en cheese baker, kan osten stilles over fyrfadslyset, så den ikke køler ned på bordet.
  5. Servér den bagte ost med stykker af surdejsbrød, sylt og grønt, der dyppes i den varme ost.

Tip fra kokken

Prøv også at bage andre bløde oste, eksempelvis Den Hvide Dame. Vær opmærksom på, at en større ost også skal have længere tid i ovnen.


Ældre indlæg Nyere indlæg