Æbleskiver med Havgus 12

1 portion  Forberedelsestid: 30 min., Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

3 æg

250 g mel

1 tsk salt

2 tsk sukker

1 tsk natron

3 dl kærnemælk

Skal af 1 økologisk citron

100 g fintrevet Havgus 12

Vi har opgraderet de velkendte æbleskiver og tilsat revet Havgus 12 i dejen for mere intensitet og dybde. Servér æbleskiverne med klassiske tilbehør, eller brug dem som en del af salte serveringer.

Tilberedning

  1. Del æggene i blommer og hvider.
  2. Rør æggeblommerne sammen med mel, salt, sukker, natron, kærnemælk, citronskal og revet Havgus 12.
  3. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
  4. Steg æbleskiverne i smør på en æbleskivepande og servér de friskbagte æbleskiver med det samme.

Ældre indlæg Nyere indlæg