Banana bread

10 portioner / 1 brød Forberedelsestid: 30 min., tilberedningstid: 25-35 min.

Ingredienser

4 modne bananer

75 g blødt Saltet Smør

70 g rørsukker (eller lign. fx kokossukker)

1 stk vaniljestang

150 g hvedemel

1 tsk bagepulver

4 æg

Et velsmagende og enkelt stykke bagværk, og en delikat tilføjelse til weekendens morgenmad. Når brødet ikke er nybagt, kan det med fordel serveres nyristet med tandsmør.

Tilberedning

  1. Pisk smør, sukker og vaniljekorn til en luftig masse.
  2. Pisk æggene i ét ad gangen.
  3. Mos bananerne, hvorefter de røres i.
  4. Bland hvedemel med bagepulver og rør det i dejen.
  5. Kom dejen i en rugbrødsform, beklædt med bagepapir eller smurt med smør.
  6. Flæk vaniljestangen og læg den på langs i midten af formen.
  7. Sæt i en forvarmet ovn ved 200 grader og bag i 25-35 minutter.
  8. Mærk med en kødnål om brødet er gennembagt.
  9. Tag brødet ud af formen og lad det køle af på en bagerist.
  10. Ved servering skæres en skive af brødet pr. person og ristes. Det nyristede Banana bread serveres med en skive Saltet Smør på toppen.
Fif fra kokken:

Vaniljestangen, der lægges på toppen af brødet, er ikke blot til pynt. Den hjælper også med at styre, hvor brødet flækker i overfladen under bagningen.

 

Relaterede produkter

Sold out

Sold out

Sold out

Ældre indlæg Nyere indlæg