Brunet Smør-Mayo

1 portion  1 t.

Ingredienser

Hollandaise-essens

¼ liter hvidvin

¼ hvidvinseddike

2 skalotteløg

6 sorte peberkorn

1-2 blade laurbær

Brunet Smør mayo

3 æg kogt i 5 min. og pillet

¾ dl Hollandaiseessens

3,5 g salt

½ g xantana jævner

5 dråber tabasco

½ l Pimpet Brunet Smør ca. 40 grader

1 dl. neutral olie

Tilberedning

Smager godt til alt og de brunede noter træder ekstra frem, hvis serveringen toppes med revet Karamelsten, prøv f.eks. på en kartoffelmad eller ”Appetizer med kongekrabbe og Karamelsten

Hollandaise-essens:

  1. Koges ind til 1/10 og sies.

Brunet Smør mayo:

  1. Æg, hollandaiseessens, salt, xantana, tabasco køres på termomikser.
  2. Brunet smør og olie tilsættes lidt efter lidt
  3. Smag til med salt og evt. mere hollandaiseessens

Relateret indhold

Sold out

Sold out

Ældre indlæg Nyere indlæg