
1 portion ● 1 t.
Ingredienser
Hollandaise-essens
¼ liter hvidvin
¼ hvidvinseddike
2 skalotteløg
6 sorte peberkorn
1-2 blade laurbær
Brunet Smør mayo
3 æg kogt i 5 min. og pillet
¾ dl Hollandaiseessens
3,5 g salt
½ g xantana jævner
5 dråber tabasco
½ l Pimpet Brunet Smør ca. 40 grader
1 dl. neutral olie
Tilberedning
Smager godt til alt og de brunede noter træder ekstra frem, hvis serveringen toppes med revet Karamelsten, prøv f.eks. på en kartoffelmad eller ”Appetizer med kongekrabbe og Karamelsten”
Hollandaise-essens:
- Koges ind til 1/10 og sies.
Brunet Smør mayo:
- Æg, hollandaiseessens, salt, xantana, tabasco køres på termomikser.
- Brunet smør og olie tilsættes lidt efter lidt
- Smag til med salt og evt. mere hollandaiseessens