
1 portion ● 1 t.
Ingredienser
Hollandaise-essens
¼ liter hvidvin
¼ hvidvinseddike
2 skalotteløg
6 sorte peberkorn
1-2 blade laurbær
Brunet Smør mayo
3 æg kogt i 5 min. og pillet
¾ dl hollandaiseessens
3,5 g salt
½ g xantana jævner
5 dråber tabasco
½ l Pimpet Brunet Smør ca. 40 grader
1 dl. neutral olie
Tilberedning
Smager godt til alt og de brunede noter træder ekstra frem, hvis serveringen toppes med revet Karamelsten, prøv f.eks. på en kartoffelmad.
Hollandaise-essens:
- Koges ind til 1/10 og sies.
Brunet Smør mayo:
- Æg, hollandaiseessens, salt, xantana, tabasco køres på termomikser.
- Brunet smør og olie tilsættes lidt efter lidt
- Smag til med salt og evt. mere hollandaiseessens