Cæsar salat med Havgus 24

Undgå at skærmen slukker

2 personer ● Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 15 min

Ingredienser

1 fed hvidløg

1 tsk dijonsennep

1 tsk hvidvinseddike

1 æggeblomme

2 ansjosfileter

1 tsk vand

15 g Havgus 12

20 g rapsolie

150 g hvidt brød

300 g romaine salat

250 g cherrytomater

200 g østershatte

30 g Havgus 12

Caféklassikeren, lavet med stegte østershatte i stedet for kylling. Dressingen laves på klassisk vis med ansjoser, men med Havgus 12 i stedet for Parmigiano-Reggiano. De stegte svampe giver retten kontrast og tekstur, mens Havgus 12 tilfører fylde og smag. Ønskes en helt vegetarisk udgave, kan ansjoserne undlades.

Tilberedning

  1. Blend hvidløg, sennep, hvidvinseddike, æggeblomme, ansjosfilet, vand og 15 g Havgus 12 sammen til en ensartet masse.
  2. Tilsæt rapsolie i en tynd stråle og smag til med salt og peber.
  3. Skær brødet i mindre stykker og bag det i ovnen til det bliver sprødt. Ca. 5-6 min. ved 200 grader.
  4. Steg østershatte på panden, evt. i lidt olie, og krydr med salt og peber.
  5. Riv salaten i mindre stykker og læg i bunden af en stor serveringsskål.
  6. Halver cherrytomaterne.
  7. Hæld dressingen udover og kom herefter østershatte, cherrytomater og croutoner udover. Slut af med 30 g revet Havgus 12.

Relaterede produkter


Ældre indlæg Nyere indlæg