
Caféklassikeren, lavet med stegte østershatte i stedet for kylling. Dressingen laves på klassisk vis med ansjoser, men med Havgus 12 i stedet for Parmigiano-Reggiano. De stegte svampe giver retten kontrast og tekstur, mens Havgus 12 tilfører fylde og smag. Ønskes en helt vegetarisk udgave, kan ansjoserne undlades.
Tilberedning
- Blend hvidløg, sennep, hvidvinseddike, æggeblomme, ansjosfilet, vand og 15 g Havgus 12 sammen til en ensartet masse.
- Tilsæt rapsolie i en tynd stråle og smag til med salt og peber.
- Skær brødet i mindre stykker og bag det i ovnen til det bliver sprødt. Ca. 5-6 min. ved 200 grader.
- Steg østershatte på panden, evt. i lidt olie, og krydr med salt og peber.
- Riv salaten i mindre stykker og læg i bunden af en stor serveringsskål.
- Halver cherrytomaterne.
- Hæld dressingen udover og kom herefter østershatte, cherrytomater og croutoner udover. Slut af med 30 g revet Havgus 12.