Fyldig suppe med Høgelundgaard 12

Undgå at skærmen slukker

4 portioner Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

8 dl grønsags- eller hønsefond

1 fintsnittet porre

2 stilke bladselleri i skiver

2 gulerødder i halve skiver

1 pastinak i halve skiver

2 dl perlebyg

2 dl De Puy linser

1 tsk. stødt gurkemeje

40 g Høgelundgaard 12

4-5 stilke palmekål i strimler

Salt

Peber

Når det er koldt og trist udenfor, er der ikke noget bedre end at blive varmet op indefra af en fyldig suppe, og gerne i godt selskab. Denne suppe bør laves i større portioner og spises over flere dage, da den bliver bedre og bedre som dagene går. En sådan suppe skulle efter sigende – ifølge gamle skrøner – peake på tredjedagen.

Tilberedning

  1. Kog fonden op og tilsæt porre, bladselleri, gulerødder, pastinak, perlebyg, linser og gurkemeje.
  2. Kog i ca. 15 min.
  3. Når perlebyggen er mør, smages suppen til med Høgelundgaard 12, salt og peber.
  4. Tilsæt palmekålen og giv suppen et hurtigt opkog.
  5. Serveres rygende varm, evt. med surdejsbrød.

Relaterede produkter

Sold out

Sold out

Sold out

Ældre indlæg Nyere indlæg