Salat med Gammel Knas-dressing, ansjoser, æg og ristet rugbrød

4 portioner 15 min.

Ingredienser

Gammel Knas dressing

150 g Gammel Knas Creme 

50 g Årstidskefir 

1 fed hvidløg 

1 spsk Dijon sennep 

Salat

4 æg 

6 skiver rugbrød 

50 g Saltet Smør 

16 ansjosfileter 

Salat, gerne hjertesalat 

Ost, ansjos, æg og rugbrød er alle hjørnestenene i det nordiske køkken. I denne opskrift, bliver der lavet en salat, hvor osten indgår i form af en cremet dressing.

Tilberedning

Gammel Knas dressing

  1. Bland alle ingredienserne sammen med en håndmixer.

Salat

  1. Æggene koges i 7 minutter, pilles og deles i halve.
  2. Rugbrødet skæres i tern og steges i smørret ved middelvarme til det er sprødt, ca. 5 min.
  3. Skyl og tør salaten.
  4. Kom salat, ansjoser, stegt rugbrød og æg i en stor salatskål eller i individuelle skåle.  
  5. Hæld dressingen over.  

Relaterede produkter

Sold out
Sold out
Sold out

Ældre indlæg Nyere indlæg