10 portioner ● Forberedelsestid: 15 min., Tilberedningstid: 1 t.
Ingredienser
130 g hvedemel
120 g mandelmel
100 g rørsukker
100 g Saltet Smør
30 g mandler uden hinde, finthakkede
50 g Årstidsmælk
1/3 vaniljestang af god kvalitet
1 æg
½ tsk salt
½ citron, skal heraf
14 g citronsaft
Tilberedning
- Bland alle ingredienserne til en samlet dej.
- Del dejen i 3 portioner, og rul hver del til en pølse på 2 cm i diameter. Dejen er klistret, så det kan med fordel gøres i et stykke bagepapir.
- Sæt dejpølserne på frost i 30 min.
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Skær stængerne af kammerjunkedej i 1 cm tykkelse og placer dem på bageplade med bagepapir.
- Sæt bagepladerne i oven og bag kammerjunkerne i 15 min ved 180 grader. Skru derefter ned på 125 grader og bag videre i 25-30 min eller til de er gyldne.
- Køles af og nydes sammen med iskold koldskål.
Opbevar overskydende kammerjunkere i en lufttæt beholder.