Kimchitoast med Efterglød og Gammel Knas Creme

Undgå at skærmen slukker



Tilberedningstid: 15 min

Ingredienser


1 toast
2 skiver godt brød
2 spsk Gammel Knas Creme
3-4 tynde skiver Efterglød
1-2 spsk kimchi
Smør


Efterglød har en afrundet smag af lys karamel og tørret frugt, som er en velsmagende kontrast til den fermenterede, syrlige kimchi og den smeltede Gammel Knas Creme

Tilberedning

  1. Smør Gammel Knas Creme på begge skiver brød.
  2. Fordel de tynde skiver Efterglød på den ene skive brød.
  3. Fordel kimchien på den anden skive brød.
  4. Saml toasten og kom skive smør på hver af toastens ydersider.
  5. Varm toasten i et toastjern eller på en pande i ca. 7 minutter.

Ældre indlæg Nyere indlæg