Krustader med pisket Loke og agurk

Undgå at skærmen slukker

24 stk. Forberedelsestid: 15 min., Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser

1 agurk
400 g Loke
Salt
Peber
1 pakke krustader

Til servering

Dild
Evt. Karamelsten

Sprøde krustader med pisket Loke og agurkefyld. Gør det nemt og køb krustaderne, eller brug opskriften her og lav dem selv.

 

Tilberedning

  1. Del agurken på langs og fjern midten. Skær agurken i fine tern.
  2. Pisk Loke i en skål med et piskeris eller elpisker. Smag til med salt og peber.
  3. Fyld den piskede Loke i krustaderne, top med agurketern og pynt med dild.
  4. Servér straks, mens krustaderne er sprøde.

Tip fra kokken

Prøv også at rive rigeligt med Karamelsten over krustaderne før servering.


Ældre indlæg Nyere indlæg