Marksvampe med Loke og Sølvræv

Undgå at skærmen slukker

20 fyldte svampe  Forberedelsestid: 30 min, Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

20 store markchampignoner
170 g Loke
50 g Sølvræv
1 håndfuld persille
1 fed hvidløg
Skal af ½ citron
3 spsk pankorasp
3/4 tsk piment d'espelette
Peber

Til servering

1 citron
Karamelsten
Persille

Udhulede svampe med varmt, krydret ostefyld. Servér svampene som en lun snack eller som tilbehør til aftensmad.

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Rens svampene og fjern stokken.
  3. Hak persille og hvidløg og rør sammen med Loke, Sølvræv, citronskal, pankorasp, piment d’espeleltte og peber.
  4. Fyld ostemassen i de udhulede svampe og bag dem med ostemassen opad i 25 min. eller til de er gyldne.
  5. Riv godt med Karamelsten over de lune svampe inden servering og pynt med citronskal og persille.

Tip fra kokken

Prøv også at bruge andre svampe, eksempelvis store portobellosvampe, hvis retten skal indgå som en del af et måltid.


Ældre indlæg Nyere indlæg