Svampetoast

1 portion Tilberedningstid: 10 min.

Ingredienser

100 g blandede svampe renset

1 spsk Saltet Smør

5 g sort sommertrøffel

Salt

Peber

Timian

2 skiver godt brød

1 tsk grov sennep

2 tsk syltede asier i tern

20 g Kry

20 g Havgus 8

5 g Høgelundgaard 12

Brunet smør

En toast, der er værd at brug tid på at lave og spise. Med en intens svampesmag, kraftige oste og syrlige elementer er toasten her også velegnet på aftenbordet.

Tilberedning

  1. Brun smørret og rist svampene heri.
  2. Tag svampene af panden og vend dem med hakket trøffel, asier, salt, peber og lidt timian.
  3. Smør to skiver brød med grov sennep og kom ostene på.
  4. Top den ene af brødskiverne med svampeblandingen og klap toasten sammen.
  5. Pensl ydersiderne med brunet smør og steg toasten gylden i ovn, på panden eller i en toaster.
  6. Servér den straks og riv evt. ekstra trøffel over til sidst.

Relateret indhold

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Ældre indlæg Nyere indlæg