Ca. 14 stk. ● Forberedelsestid: 45 min.
Ingredienser
3 æg
1 spsk. sukker
3 dl. Årstidskefir
250 g hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. natron
½ dl. Pimpet brunet smør
150 g fintrevet Havgus 12 eller strimler af den sprøde Karamelsten fra ”Pimpet brunet smør” eller blanding af de to
Tilberedning
Brunet smør varmes op til det er flydende
Æg deles i blommer og hvider
Hvider piskes stive med sukker og sættes til side
Kefir, mel, salt og natron blandes og røres ensartet
Æggeblommer piskes og blandes i dejen sammen med smeltet brunet smør
Revet Havgus og/eller Karamelstenstrimler fra Pimpet brunet smør tilsættes
Piskede æggehvider vendes i dejen
Bages i æbleskivepande i rigeligt ”Pimpet brunet smør” og nydes f.eks. med ”Strange Case”