Gå til indhold

This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Arlas gastronomiske læringsrejse

I 2002 gik flere kokke i medierne og stillede Arla spørgsmålet: "Hvor er mangfoldigheden og den unikke smag i jeres produkter?"

Gougeres med Gnalling
Gougeres med Gnalling

  Ingredienser Dej 100 g Saltet Smør200 g Årstidsmælk 1/2 tsk sukker (2 g)100 g hvedemel150 g æg (3 stk)75...

Middelhavsfladbrød med Sirius
Middelhavsfladbrød med Sirius

8 portioner ● Tilberedning: 15 min. Tilberedningstid: 2 t. Ingredienser Fladbrød 25 g gær 100 g Årstidsmælk 10 g salt...

Billede af et kegleformet kefirsmørtårn, hvor der er skrabet en kugle smør af.
Kefirsmør

Tid: 20 min. Ingredienser 250 g moden Årstidskefir *750 ml Fløde 48%5,5 g fint salt5,5 g flagesalt * Moden kefir...

Billede af toasten, skåret i halve og serveret på madpapir.
Kimchitoast med Efterglød og Gammel Knas Creme

Tilberedningstid: 15 min Ingredienser 1 toast2 skiver godt brød2 spsk Gammel Knas Creme3-4 tynde skiver Efterglød1-2 spsk kimchiSmør Efterglød har...

Gougeres med Gnalling
Gougeres med Gnalling

  Ingredienser Dej 100 g Saltet Smør200 g Årstidsmælk 1/2 tsk sukker (2 g)100 g hvedemel150 g æg (3 stk)75...

Middelhavsfladbrød med Sirius
Middelhavsfladbrød med Sirius

8 portioner ● Tilberedning: 15 min. Tilberedningstid: 2 t. Ingredienser Fladbrød 25 g gær 100 g Årstidsmælk 10 g salt...

Billede af et kegleformet kefirsmørtårn, hvor der er skrabet en kugle smør af.
Kefirsmør

Tid: 20 min. Ingredienser 250 g moden Årstidskefir *750 ml Fløde 48%5,5 g fint salt5,5 g flagesalt * Moden kefir...

Billede af toasten, skåret i halve og serveret på madpapir.
Kimchitoast med Efterglød og Gammel Knas Creme

Tilberedningstid: 15 min Ingredienser 1 toast2 skiver godt brød2 spsk Gammel Knas Creme3-4 tynde skiver Efterglød1-2 spsk kimchiSmør Efterglød har...

 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.