Opskrifter — snacks

En cheesebaker fyldt med smeltet rød løber, omkring denne står der garniturer som kan dyppes deri.

Bagt Rød Løber

2 personer ● Forberedelsestid: 10 min., Tilberedningstid: 30 min. Ingredienser 1 Rød LøberFlydende honningPeber Til servering SurdejsbrødCornichonerSyltede perleløgSmå kartofler eller grønt i sæson Udstyr Cheese baker Prøv noget nyt og...

Læs mere

Kartoffelvafler med Gnalling og syltede rødløg

4 stk. ● Forberedelsestid: 30 min., Tilberedningstid: 30 min. Ingredienser Kartoffelvafler 750 g kartofler50 g Saltet SmørEn håndfuld frisk timian eller anden krydderurt1,5 tsk saltPeber Syltede rødløg 1 dl rørsukker1...

Læs mere

Krustader med pisket Loke og agurk

24 stk. ● Forberedelsestid: 15 min., Tilberedningstid: 15 min. Ingredienser 1 agurk400 g LokeSaltPeber1 pakke krustader Til servering DildEvt. Karamelsten Sprøde krustader med pisket Loke og agurkefyld. Gør det nemt...

Læs mere

Nye kartofler med Ask

15 stk.  ● Forberedelsestid: 30 min., Tilberedningstid: 15 min. Ingredienser 15 små kartofler, gerne nye Ostecreme 1 Ask3 spsk Kefirfløde 30%  eller Fløde 48%SaltPeber Til servering 2 skiver rugbrød50 g...

Læs mere

Billede af 3 sprøde tarteletter.

Tarteletter med Kefirfløde og ørredrogn

15 stk.  ● Forberedelsestid: 1 time og 15 minutter●Tilberedning: 10 minutter Ingredienser Tartelet 130 g smørca. 1 æg100 g sukker83 g mandelmel186 g mel11 g salt Fyld 140 g Arla...

Læs mere

Billede af serveringen, hvor de ligner små napoleonshatte med fyld.

Syltet glaskål med Loke og jalapeños

20 stk.  ● 55 min. Ingredienser 1 glaskål1 citron0,5 dl. eddike (12%)1 dl. sukker1,5 dl. vand LaurbærbladePeberkorn Fyld 140 g Loke1 jalapeño, fint hakket 1 citronSaltPeberOlivenolie Tilberedning  Kom eddike, sukker,...

Læs mere

Billede af 3 små Gougéres med revet Kry henover.

Gougères med Kry og honning

25 stykker ● 1 t. 10 min. Ingredienser Gougéres 83 g hvedemelEt nip salt36 g. Unika Saltet Smør2 æg40 g revet Kry115 g vand Fyld 100 g Kry100 g Arla Unika...

Læs mere

Billede af tallerken med 4 twistere, samt en tallerken med Gammel Knas.

Gammel Knas-twistere med nem butterdej

16-18 stk. ● Forberedelsestid: 60 min. , Tilberedningstid: 20 min. Ingredienser 200 g hvedemel150 g. Unika Saltet Smør 75 g. Unika Gammel Knas 1 æg til pensling1,1 dl koldt vand...

Læs mere

Billede af et stykke forcaccia, med topping af Loke, Havguspesto, græskarstykker og tomater.

Focaccia med Loke, Havguspesto, græskar & confiterede tomater

6 portioner ● 20 min. Ingredienser Langtidshævet foccaciaHavguspesto500 g salviestegt græskarConfiterede tomaterPinjekernerLokeFrisk basilikum Salviestegt græskar 500 g fast græskar (for eksempel Delica, hokkaido eller butternut)75 g Saltet Smør10 blade salvieSalt...

Læs mere

Billede af 3 små hapsere, serveret på stofserviet med revet Hallands Siren og frisk karse.

Sprøde kartofler med Hallands Siren og karse

4 personer ● Forberedelsestid: 1 t., Tilberedningstid: 5 min. Ingredienser Sprøde kartofler 1 bagekartoffel 1 liter fritureolie Salt Karsemayonnaise 50 g karse 20 g babyspinat 2 dl madolie 2 æggeblommer 1...

Læs mere

Bilelde af tallerken med 3 små Choux.

Choux med karamelliserede løg og ostecreme på Havgus 12

80 små eller 50 lidt større ● Forberedelsestid: 2 t., Tilberedningstid: 45 min. Ingredienser Choux 110 g Saltet Smør125 g Årstidsmælk125 g vand5 g salt5 g sukker170 g mel5 æg Karamelliserede...

Læs mere

Billede af en lille sprød tartelet, med fyld af Gammel Knas Creme og toppet med tomat.

Små tarteletter med Gammel Knas creme og tomat

8 tarteletter  ● Tilberedningstid: 2 timer Ingredienser Tarteletskal 165g boghvedmel  250ml vand  125g Årstidskefir  1 æg  5g salt  50g smeltet usaltet smør  Fyld 150g Gammel Knas Creme  1 Bananskalotteløg  16...

Læs mere